Universitatea "Babeş-Bolyai"

Buletin de Informare Entomologică

Entomologica Romanica

Contact

 
 

 

 

acasă

despre SLR

evenimente

publicaţii

CUSTODIE

resurse utile

 

Vă informăm că urmare a unor modificări legislative în domeniul protecției mediului (detaliate în Notificarea nr. 6768/22.11.2018), Agenția Națională pentru Arii Naturale Protejate, a preluat de la Societatea Lepidopterologică Română administrarea ariilor naturale protejate ROSCI0295 Dealurile Clujului de Est, RONPA0344 Fânațele Clujului - ”La Copârșaie” și RONPA0345 Fânațele Clujului ”La Craiu”.
Societatea Lepidopterologică Română mulțumește tuturor factorilor interesați pentru buna colaborare avută în perioada în care a fost custode și dorește să se implice în continuare în activități care vizează conservarea biodiversității pe teritoriul ariilor naturale protejate menționate mai sus.

Pentru emiterea avizului de custode se va contacta ANANP.
.............................................................................................................................................................

Regulamentul sitului Natura 2000 Dealurile Clujului de Est (Anexa 2 la Ordinul MMAP nr. 1208/2016) poate fi descărcat în format pdf de aici.

.............................................................................................................................................................

Societatea Lepidopterologică Română pune la dispoziţia celor interesaţi Harta obiectivelor de conservare din cadrul sitului Natura 2000 Dealurile Clujului de Est (format A0, 21.4 MB).

Harta a fost distribuită în format tipărit tuturor primăriior de pe raza sitului: Cluj-Napoca, Apahida, Bonțida, Borșa, Chinteni, Dăbâca, Jucu, Panticeu, Vultureni.

De asemenea, punem la dispoziția celor interesați fișierele de tip vector (shapefile în sistem de proiecție Stereo 70) privind distribuția habitatelor și a speciilor protejate de pe teritoriul sitului Natura 2000 Dealurile Clujului Est, realizate în cadrul proiectului "Elaborarea planului de management integrat pentru situl de importanţă comunitară ROSCI0295 - Dealurile Clujului Est": HABITATE PROTEJATE (3.32 MB) SPECII PROTEJATE (25.6 KB).

 ..............................................................................................................................................................

Punem la dispoziţia celor interesaţi harta obiectivelor turistice din zona sitului Natura 2000 Dealurile Clujului Est (format A2, 7.87 MB). Harta a fost distribuită în format tipărit tuturor primăriior de pe raza sitului: Cluj-Napoca, Apahida, Bonțida, Borșa, Chinteni, Dăbâca, Jucu, Panticeu, Vultureni.

 

 

© Societatea Lepidopterologica Romana 2013 | Toate drepturile rezervate